Condicions generals de la pàgina web de melting pot

Dades de melting pot

Melting Pot és un projecte d’Adela Ros i Laia Roig.

Les dades consignades en aquest apartat compleixen amb l’obligació que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Condicions d’ús

Aquesta pàgina és proporcionada per Melting Pot. L’ús d’aquesta pàgina web està subjecta a aquestes condicions. Li recomanem que les llegeixi atentament, assegurant-se d’entendre-les perfectament, ja que l’ús d’aquesta informative speeches topics pàgina implica l’acceptació de les mateixes. Si no està d’acord amb les condicions establertes més avall, per favor no continuï en aquesta pàgina web.

Utilització dels materials incorporats en aquesta pàgina web

Melting Pot l’autoritza per visualitzar i descarregar informació de la pàgina web per ús personal; ara bé, sense el previ consentiment de Melting Pot, a vostè li està prohibit reproduir, distribuir, modificar, exposar, prendre com a base o utilitzar el contingut de la pàgina web per a finalitats comercials.

Melting Pot autoritza que vostè pugui baixar-se una còpia per emmagatzemar temporalment el material en el seu ordinador per a la seva utilització i visualització personal a casa, amb finalitats no comercials.

Condicions d’accés i utilització de la pàgina.

La pàgina web meltingpotbarcelona.com pot ésser visitada per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui pel seu ús exclusivament personal.

La pàgina web meltingpotbarcelona.com no recull dades dels usuaris, i per tant no requereix de cap tractament especial de dades personals en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Informació sobre cookies

La pàgina web meltingpotbarcelona.com no fa ús de les cookies.

Modificacions

Melting Pot es reserva el dret a modificar o suprimir en qualsevol moment i sense avís previ, els continguts, serveis i informacions que es trobin en aquesta pàgina web, així com a limitar o cancel·lar les condicions d’ús aplicables a la pàgina web.

Exclusió de responsabilitat

El material d’aquesta pàgina web podria incloure incorreccions chiefessays.net tècniques i altres errors. Melting Pot no es farà responsable de cap dany directe, indirecte, emergent, accidental o punitiu, sorgits com a conseqüència del seu accés o utilització de la pàgina web.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquesta web es controla, s’explota i administra per Adela Ros i Laia Roig.

Aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. El propietari de la pàgina web i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten al dels jutjats i tribunals de Barcelona per qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de la prestació dels serveis objecte d’aquestes condicions d’ús. En cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, el propietari de la pàgina web i l’usuari es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.